BTG Metalne konstrukcije | Celicne | Montazne hale | O nama

  Prodaja panela: +381 (60) 471 4611       Telefon: +381 (63) 471 461

O nama

O našoj kompaniji

Naša firma postoji na tržištu Srbije od 2006. godine, kao mašinbravarska radionica za mašinbravarske usluge i izradu delova poljoprivrednih mašina.

Godine 2016. firma menja delatnost i naziv u BIG TIM GUGI, čime glavna delatnost postaje izrada metalnih konstrukcija i delova. Projektovanje, iskopi i zemljani radovi, temeljna konstrucija i na kraju izvođenje sve po sistemu ključ u ruke, su nešto što se podrazumeva i gde vam je na raspolaganju naš stručni tim dokazan na velikom broju izvedenih objekata. Proizvodne hale, magacinski prostori, hladnjače za skladištenje voća, sportske i balon hale, garažni prostori i ostali objekti samo su jedan mali deo našeg portfolia.

Sedište naše firme je na adresi Lole Ribara 10, Begaljica-Grocka, Beograd.

Dobrodošli !

Kontaktirajte nas
O našoj kompaniji

Naše dugogodišnje iskustvo
govori najviše

Veliki broj zadovoljnih klijenata na velikim projektima, kao i poslovima izrade metalne galanterije i bravarije, poljo-mašina i delova.
0 +

Uspešnih projekata

0 +

Zadovoljnih klijenata

0 +

Sastanaka i konsultacija

Mi pružamo kvalitetne usluge i poštujemo sve dogovorene rokove.

Blog

Frigo paneli - paneli za komore i hladnjače

Paneli za kontrolisana okruženja, poznati i kao Frigo paneli, igraju ključnu ulogu u održavanju konstantne temperature u komorama i hladnjacama. Njihova izuzetna svojstva čine ih neizostavnim elementom za očuvanje optimalnih uslova. 

18. Jul 2023.
Sendvič paneli: prednosti, nedostaci i primena

Sendvič paneli, takođe poznati kao kompozitni paneli, su tip građevinskog materijala napravljen od dve spoljne metalne ili druge vrste slojeva i jednog središnjeg izolacionog sloja.

08. Feb 2023.
Metalne konstrukcije kao idealno rešenje za praktično skladištenje

Metalne konstrukcije montažnih garaža su izrađene od kvalitetnih materijala koji omogućavaju dugotrajnu upotrebu.

01. Feb 2023.